RETREATS

FORDYBELSE I KROP OG SIND

HVAD ER ET RETREAT?

Et retreat er en tilbagetrækning fra de vante rammer, hvor du trækker stikket fra ydre stimuli, så du kan fordybe dig i alt det nære i kroppen og give tid og rum til dig selv og dit nervesystem.

Her kan du sætte dig selv først og læne dig ind i de nærende rammer, der støtter og holder dig i en proces mod at komme dybere tilstede i din krop og finde mere ro.

Du vil på yoga BØFLENS retreats, blive inspireret til på forskellige måder, hvorpå du kan afspænde, blødgøre og styrke relationen til din krops signaler og i højere grad leve fra kroppen og din intuition frem for hovedets trang til kontrol.

TAG PÅ RETREAT UDEN GRUND

Du behøver ikke at have prøvet noget af det jeg underviser i før.

Du behøver ikke at argumenterer for, hvorfor du fortjener et weekend retreat – måske trænger du bare til at sove eller at bevæge dig eller til at slippe for opvasken.

Du er velkommen, præcis som du er og her er plads til din krop præcis som den er.

Yoga BØFLENS retreats er for alle, der ønsker kvalitetstid med sig selv, opbygge naturlig kropsbevidsthed og få værktøjer til i højere grad, at leve med og i kroppen.

KOMMENDE RETREATS 2o21

VINTERHI 22.-24. Januar 2021

VINTERHI er et retreat for dig, der har lyst til at læne dig ind i kraften af den mørke tid på året og lade op til et nyt år.

På dette retreat går vi rigtig i vinterhi, med puder, tæpper, hvile og restitution og lader healing og næring strømme fra mørket og moder jord.

Retreatet byder på Restorativ yoga, blid yoga og Earth Wisdom.

Det foregår på Kirsebærgården ved Nykøbing Sj. 75 min. kørsel fra København.

LÆS MERE OM RETREATET HER