1:1 RESTORATIV TERAPI

KAN GAVNE DIG, DER OPLEVER:

  • Udfordringer stress, tankemylder og ængstelige bekymringer.
  • Defuse spændinger, smerter og uro.
  • Udmattende fysiske gener som følge af stress, angst, chok og traumer; Søvnforstyrrelser, fordøjelsesproblemer og åndedrætsbevær.
  • Mønstre der driver dig til vanvid, eks. at sætte andres behov før dine egne eller overhøre egne grænser.
  • Træthed og udbrændthed, hvor en god nats søvn ikke er nok.
  • Modløshed og modstand der hæmmer dig i at være den du er og gøre det du gerne vil her i livet.

DER ER PT LUKKET FOR BOOKINGER

Hvad er 1:1 restorativ terapi?

Restitution er helt enkelt det, der naturligt sker af udrensning, genopbygning og reparation af krop og sind om natten, når du sover eller chiller fredfyldt uden at gøre noget.

Denne selvhelbredende kraft benytter vi bevidst i Restorativ terapi, så det virker terapeutisk på krop og sind.

Men den naturlige evne til restitution kan blive forstyrret, når kroppen pga. stress, angst, chok eller traumer holder udbevidste reaktionsmønstre, som hæmmer dig i hverdagen – dem kan vi arbejde med at gøre bevidste, så du får større selvindsigt.

Restorativ terapi lærer dig at slippe de vanemæssige distraktions- og fikse strategier og istedet være nysgerrig på den følte fornemmelse af både det behagelige og ubehagelige i kroppen, så der bliver mere rum til alt der er.

Restitution på denne måde rækker ud over nattens søvn og langt ind i dit vågne liv.

 

PRØV RESTORATIV TERAPI PÅ EGEN KROP

Hvorfor 1:1 restorativ terapi?

Ubalancer i krop og sind, kan være signaler på, at du i længere tid har overhørt din biologiske naturlige impulser eller følelsesmæssige behov og grænser.

Eller måske har du aldrig lært at lytte til kroppens signaler.

Du er ikke den eneste, for mange af os er opdraget til, at vi skal gøre noget for at få det godt, præstere for at være noget eller yde for at opnå noget. 

I denne behandling hjælper jeg dig til det modsatte; nemlig at læne dig tilbage i alt det du allerede er og blive mere bevidst om egne ressorcer og kroppens selvhelbredende kraft.

Behandlingen arbejder med regulering af dit autonome nervesystem, som står for alle de processer i kroppen, du ikke tænker over, men som også styrer vores dybere overlevelsesmønstre.

Jeg hjælper dig med at finde vej til en mere bevidst tilstand af ro og afspændthed i krop og sind – der skal nogle gange meget mindre til end vi tror.

Du får konkrete værktøjer til, hvordan du håndterer stress, uro, spændinger og smerter og forankrer dig mere nærværende i kroplig sansning, fremfor gamle reaktionsmønstre.

Noget, som vil gavne dig i alle livets forhold.

Et trygt rum for dig

I det restorative rum er der intet, der skal fikses eller ordnes, du er velkommen, som du er.

Der er altid en rigtig god grund til den tilstand, du oplever i krop og sind.

Min erfaring er, at fortrolighed med kroppen opstår bedst og mest effektivt under trygge og rummelige rammer.

Det giver mulighed for nysgerrigt og i eget tempo at udforske dit indre, mærke det der opstår i kroppen og opnå dine egne indsigter.

Læs mere om Ditte her: OM YOGABØFLEN

Behandlingen består af tre elementer

Restorativ støtte:

Din krop bliver støttet op med puder og tæpper for restituerende støtte, der skaber en følelse af tryghed og nærværende omsorg.

Blid berøring:

Du bliver nænsomt vugget og holdt af beroligende hænder, der hjælper kroppen med at slippe stress-hormoner og forløse stagneret livsenergi.

Neurosensoriske øvelser:

Jeg guider dig i små nærværsøvelser, der opmuntre dig til nysgerrigt at undersøge alt det du sanser og oplever i kroppen, for at bringe mere bevidsthed og nærvær ind i kroppen.

Øvelserne stimulerer forbindelsen mellem sanser, følelser, tænkning, indre bevægelse og visualisering – dit hele væsen.

“Jeg har det fantastisk, efter jeg har set Ditte. I en blanding af kropsøvelser og samtale fik jeg kontakt med følelser som lå under overfladen, som havde behov for at komme ud.

Jeg føler fornyet styrke med en ro og balance nu, mere end jeg har haft i flere måneder.”

Caecilie Liv Carlsen

“Ditte har virkelig hjulpet mig med at finde ro og tryghed via den restorative terapi, i et længere sygdoms- og udredningsforløb.

Hun rummer det hele og giver mig plads, tryghed og sikkerhed til at kunne trække vejret, mærke og tro på, at min krop vil fungere igen – for det vil den.”

Simone Stella Hansen

DET PRAKTISKE

SESSIONENS LÆNGDE ER 90 MIN. PRIS: 875,- 

Book en tid i kalenderen ovenover. Kan du ikke finde tider, der passer, så kontakt mig på 40709969 eller info@yogaboflen.dk

BETALING
Betalingen sker sammen med tidsbestilling.

Tidsbestilling og betaling er bindende. Dog kan du ændre eller aflyse din tid op til 36 timer før vores aftale og få pengene retur.

AFLYSNING
Ved aflysning eller ændring af din tid, når der er mindre end 36 timer til vores aftale, gives der ingen refusion, uanset hvad årsagen må være. Du er mere end velkommen til, at forære eller sælge din tid til en anden.

TØJ
Alt udstyr har jeg klar til dig, du skal bare komme i behageligt tøj, der ikke generer eller strammer.

Der er mulighed for omklædning.

Adresse for behandling

Du finder mig i SALIG Yoga og Behandlerfællesskab.

Masnedøgade 20, 2. sal
2100 København Ø

Det ligger tæt på Metroen; Poul Henningsens plads

Der er gode muligheder for parkering.