Disse workshops er for dig

  • Der ønsker at booste din krops naturlige genoprettende og selv helbredende evner.
  • Der vil have større forståelse for helheden mellem dit autonome nervesystem, kroppens funktioner og din sinds stemninger.
  • Der ønsker en kærlig og livgivende relation med kroppen og genskabe balancen i din indre natur.

Hvert tema i disse workshops er nøje udvalgt og tilrettelagt helt specielt til dig.

De har alle det formål, at skabe opmærksomhed og kærlige intentioner, til områder i kroppen, der er særligt sensitive overfor længere tids stress, bekymring eller overvældende og følelsesmæssige oplevelser.

Når vi bringer fokus, fordybelse og kærlige intentioner med nærvær til kroppen, kan spændinger begynde at slippe, energien begynde at flyde og området får optimale betingelser for at restituere og hele.

Fordyb dig i et Restorativt tema

Disse workshops er rene restorative yoga workshops i stilhed og varer 150 minutter.

Det giver dig god tid til at fordybe dig i et restorativt tema, gå i dyb og omsorgsfuld relation med din krop og vække dens genoprettende og helbredende kraft.

Du bliver gennem workshoppen guidet ind i restorative stillinger, der støtter, nærer og vækker energien i det område af kroppen vi har fokus på.

De restorative stillinger holdes i 10-20 minutter, mens du ligger afspændt og støttet af tæpper og puder.

Her bliver du guidet mentalt med neurosensoriske øvelser, som forbinder din mere udviklede del af hjernen, med det du sanser, mærker og oplever i kroppen.

Neurosensoriske øvelser minder om mindfullness, men har til formål at stimulere til en sund opfattelse af krop og sind og dets sammenhæng og så virker øvelserne regulerende på det autonome nervesystem.

FORDØJELSE I BALANCE

BLIVER SAT OP SÅ SNART DET IGEN ER SIKKERT AT SAMLES 

Dato: 

Tid:

Julen kan vist for os alle, godt være en tid, hvor vi fylder os med lidt ekstra god mad, vin og godter. 

Det kan også være der, hvor gode madvaner skrider og vi går på kompromis med os selv, for fællesskabet og hyggens skyld.

Men selvom det er jul og vi gør vores bedste, for at være sammen med dem vi holder af, så er maven stadig en sensitiv organisme, der kan reagere på forandringer i sociale stimuli og madvaner.

Det kan resultere i forskellige former for fysisk ubehag som mavespændinger, kvalme, forstoppelse, hyppigere sultfølelse, oppustethed og sure opstød.

I denne tema workshop, fordøjes julen både fysisk og mentalt.

Workshoppen vil bidrage til at genoprette balancen i fordøjelsen, gennem afspænding af mavens væv, nærværende og beroligende forbindelse med den sensitive mave, samt stimulering af ilttilførsel og blodomløb for mavens naturlige bevægelse.

Og alt imens kan du nyde stilheden og lade sindet få en pause fra sociale stimuli.

ALT DET PRAKTISKE

STED
Workshops foregår i SALIG yoga
Masnedøgade 20, 2 sal. 2100 København Ø.

Tæt på Metroen – Hans Knudsens Plads. God mulighed for parkering.

PRISER
350,- pr. person. Der er plads til maks 9 personer grundet restriktioner og så der er god plads til alle.

UDSTYR
Alt udstyr er i lokalet. Pga. COVID-19 skal du dog selv medbringe en flaske vand og et enkelt tæppe (evt. en øjenpude/tørklæde) til dig selv.

Kom i tøj du kan bevæge dig i og klæd gerne om hjemmefra, så vi er så få i omklædningsrummet som muligt. 

KONTAKT
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ditte på telf: 4070 9969

DET MED SMÅT
Bliver du forhindret refunderes beløbet ikke og det er ikke muligt at flytte til en anden dag, du må dog gerne give din billet til en anden.