EN RESTORATIV SKOVTUR I DYREHAVEN

En nærværende tid med dig selv og naturen

Nye datoer er på vej

? Nærvær med kroppens og naturens elementer

? Bliv næret og fyldt op af naturens healing, ro og kraft

? Stilhed, selvreflektion, nærværsøvelser og trommemeditation

? Åben sanserne, forbundethed og naturens intelligens

På en Restorativ skovtur aktiverer vi vores kropslige sanser og åbner os for nuet og naturen der omgiver os. Naturen omkring os, kan ses som en restorativ healer, hjælper og støtte til at komme mere i kontakt med os selv og genopbygge en naturlig relation med naturen og elementerne i kroppen; fysiske krops element, følelses elementet, mentale sinds element og dit energetiske element.

Gennem små ritualer og nærværsøvelser fra Earth Wisdom (indiansk livsvisdom), lader vi grundelementerne guide os ind i et mere roligt og nærværende sted i os selv, for dybere reflektion, selv-kendskab og indsigt.

TID MED DIG SELV

Du bliver guidet på en lille eventyrlig rejse ud i naturen og ind i dig selv. Det er nogle nærværende timer, hvor vi ære og anerkender naturen omkring os og naturen i os som mennesker.

Her er der rum til, at være med dig selv på et andet plan, hvor du mærker og sanser og oplever elementernes kraft i dig og omkring dig. Her er intet der dømmer dig, så du kan komme som du er.

Du kommer ned i en ro og væren, som naturen altid inviterer til.

Du kan bringe et personligt spørgsmål med ud i naturen, som du ønsker at lytte mere åbent og dybere ind i.

TIDEN SAMMEN

Tiden sammen vil byde på en blanding af stilhed og selv-reflektion, fælles tromme meditation, gamle ritualer og deling i cirkel til fælles inspiration.

Du behøver ikke have nogle forudkendskaber, du er velkommen præcis som du er. Alt det kræver er, at du er åben for en ny og større måde, at anskue tingene på og at du kommer med nysgerrighed.

Jeg glæder mig meget til at sidde i naturens visdom med dig og sammen skabe mere bevidsthed om vores forbundethed med naturen.

DET PRAKTISKE

Prisen er 350,- 

Tag noget med at sidde på, en flaske vand, evt. en lille madpakke og en notesbog.  Tag tøj på der passer til vejret og gode sko, så du kan gå off road.

DYREHAVEN

Dyrehaven er et smukt og helligt kraftsted, hvor der i tiderne har fundet meget undervisning og healing sted, af de naturånder der bor her, et sted du sikkert kender og mærker som roligt og mystisk.

MØDESTED

Vi mødes ved den røde port ved Klampenborg st.

Derfra går vi ud til et af de gamle egetræer, hvor vi skal være resten af tiden.

Det forventes, af vi afslutter ved egetræet, så beregn en ekstra halv time, til at gå ud af dyrehaven på egen hånd igen.

Lyt til trommemeditation her

Kontakt de fire elementer omkring dig og i dig