RESTORATIVE YOGA & GONG HEALING

FORLØS BLOKERINGER OG MÆRK DIT AUTENTISKE SELV

GUIDET AF DITTE BRÆNDGAARD OG AISTE VENSKUNE
STED: Salig yoga, Masnedøgade 20, 2 sal, 2100 København Ø

FORLØSNING MED RESTORATIV YOGA OG GONG HEALING

Vi oplever alle stres og travlhed fra tid til anden. Stres er i sig selv ikke farligt, men en naturlig del af et liv hvor vi engagere os, vokser og gror.

Men alt for tit bliver stres en tilstand, hvor vi overhører vores dybere autentiske selv, vores indre sandhed, kroppens signaler og hvor vi udsætter fysiske og følelsesmæssige behov.

Disse blokeringer i vores følelser eller mentale sind, kan styre os ubevidst og dræne os på uhensigtsmæssige måder, hvor vi bruger alt for meget energi på at løse og kontrollere noget vi ikke har magt over, frem for at forløse det der står i vejen for at udtrykke og være vores autenstiske selv, som er mere livligt, fyldt med glæde og fred.

I denne workshop byder jeg indenfor til dyb  afspænding og GONG healing med Lydterapeut og GONG-mester Aiste Venskune, hvor vi healer blokeringer med restorativ yoga og GONG.

OM GONGENS VIRKNING

GONGens vibrationer og lyde siges at agere som universets spejl på dit indre univers, sådan at hvad end denne kraft frembringer af reaktioner, giver dig mulighed for at undersøge det med kærlighed på et kropsligt, følelsesmæssigt og mentalt niveau og lade det blive set, anerkendt og transformeret.

På den måde kan GONG’ens vitaliserende vibrationer være det, der giver blokeret livsenergi et skub i den rigtige retning, så du kan fylde mere som den du er og føle dig mere vital og i flow til det du finder vigtigt i livet.

OM RESTORATIV YOGA

Du ligger behageligt i de restorative stillinger i 10-30 min. ad gangen, for at kroppens sanseapparat og nervesystem kan nå at falde til ro og du kan blive dybere afspændt. 

I denne afspændte tilstand, udvider energien sig, kroppen åbner sig og du bliver modtagelige for de healende vibrationer fra klangskåle, klokker og GONG.

Her vil klang, toner og vibrationerne fra instrumenter og GONG have en stimulerende effekt på din energetiske, følelsesmæssige og fysiske krop.

Alle er velkomne og der kræves ingen forudsætninger.

Her bliver du nænsomt guidet og omsorgsfuldt puttet behageligt for dybere tryghed, ro og restitution og i trygge rammer svøbt i kraftfuld lydhealing.

DER ER MAKS 15 PLADSER

 

OM DITTE BRÆNDGAARD

Ditte er indehaver af Yoga BØFLEN, hvor hun dagligt hjælper mennesker med at genforene sig med kroppen og genopbygge ressoucer, efter stres, angst, chok og traumer, gennem restorativ yoga og restorativ terapi.

Hun er traumeinformeret kropsbehandler og yoga instruktør. Det vil sige, at hun løbende tager kurser i kropsorienteret bearbejdning af stres, chok og traumer, samt arbejder med sin egen kropsbevidsthed, sanseapperat og evnen til at regulere sit eget kropssystem.

Ditte holder et omsorgsfuldt og trygt rum, støtter og guider dig, der hvor du er og opmuntre dig til at gøre det behageligt og omsorgsfuldt for dig selv.

OM AISTE VENSKUNE

Aiste Venskune arbejder som psykolog og underviser og har en lang erfaring både med individuel terapi og grupper. 

Jeg går selv jævnligt til Aistes GONG-bade og mærker den forløsende effekt i krop og sind.

Aiste blander toner, klang og lyde fra gongs, syngeskåle, kalimba, koshi vindspil og andre instrumenter.

Hendes transformerende klangunivers støtter hjernen til at bevæge sig i Alpha og/eller Theta bølger, som du kender fra når du er ved at falde i søvn – et sted hvor krop og sind er modtagelig for ny læring og slippe gamle mønstre.

Aiste er kærlig og rolig og besidder stor energetisk sensitivitet når hun holder rummet for lydterapi, mindfulness, teamwork, og følelses-, stress- og konflikthåndtering.

DELE AF WORKSHOPPEN FOREGÅR PÅ ENGELSK

Nye datoer kommer snart

ALT DET PRAKTISKE

STED
Alle workshops foregår i SALIG yoga
Masnedøgade 20, 2 sal. 2100 København Ø.

Tæt på Metroen – Poul Henningsens plads. God mulighed for parkering og om søndagen gratis.

UDSTYR
Alt udstyr du skal bruge er i lokalet. 

Kom i tøj du kan bevæge dig i og tag evt. et par ekstra varme sokker med.

KONTAKT
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ditte på telf: 4070 9969

DET MED SMÅT
Bliver du forhindret refunderes beløbet ikke og det er ikke muligt at flytte til en anden dag, du må dog gerne give din billet til en anden.