RESTORATIV YOGA FOR “REST & DIGEST”

STYRKE TIL DIN FYSISKE OG PSYKISKE FORDØJELSE

PÅ DENNE WORKSHOP FÅR DU:
  • Et rum med tid til omsorg for kroppen afspænding, ro og hvile.
  • Metoder til at afspænde, berolige og stimulere fordøjelsen
  • Større forståelse for forbindelsen mellem stres/velvære og fordøjelsessystemet.

NYE DATOER PÅ VEJ

DIN FØLSOMME MAVE

Denne 3-timers workshop er ren restorativ yoga for fordøjelsen, hvor du får større forståelse for mavens følsomhed overfor stres og især hvordan du opbygger naturlig robusthed og balance.

Vi fordøjere mere end mad i vores kropssystem, også følelser og sanseindtryk fra vores oplevelser i hverdagen skal bearbejdes i kroppen. Derfor kan frygt, stres, chok og traumer tæger på tarmenes energi og forårsage fordøjelsesproblemer og påvirke vores naturlige evne til at nedbryde føde, optage næring og udskille affaldsstoffer.

Med den rette viden og tilgang, kan systemet begynde at komme sig.

REST & DIGEST

Workshoppen vil byde på restorative hvilestillinger og blide åndedrætsøvelser, der bidrager til at skabe balance i den del af dit autonome nervesystem, der styrer din ro, hvile og fordøjelse.

Gennem blid afspænding af mavens væv, stimuleres ilttilførsel og blodomløbet og aktiverer fordøjelsens naturlige flow.

Vores REST & DIGEST system har brug for tid, da det er et sansende system. Derfor bruger vi god tid til at komme ind og ud af stillingerne, benytter 10-20 minutter i stillingerne og jeg guider og støtter dig, så du finder den optimale stilling, hvor du kan slappe allermest af.

DER ER MAKS 11 PLADSER 

ALT DET PRAKTISKE

STED
Alle mine workshops foregår i SALIG yoga
Masnedøgade 20, 2 sal. 2100 København Ø.

Tæt på Metroen – Poul Henningsens Plads. God mulighed for parkering.

UDSTYR
Alt udstyr du skal bruge er i lokalet. 

Kom i tøj du kan bevæge dig i og tag evt. et par ekstra varme sokker med.

KONTAKT
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ditte på telf: 4070 9969

DET MED SMÅT
Bliver du forhindret refunderes beløbet ikke og det er ikke muligt at flytte til en anden dag, du må dog gerne give din billet til en anden.

OM DITTE BRÆNDGAARD

Ditte er indehaver af Yoga BØFLEN, hvor hun dagligt hjælper mennesker med at genforene sig med kroppen og genopbygge ressoucer, efter stres, angst, chok og traumer, gennem restorativ yoga og restorativ terapi.

Hun er traumeinformeret kropsbehandler og yoga instruktør. Det vil sige, at hun løbende tager kurser i kropsorienteret bearbejdning af stres, chok og traumer, samt arbejder med sin egen kropsbevidsthed, sanseapperat og evnen til at regulere sit eget kropssystem.

Ditte holder et omsorgsfuldt og trygt rum, støtter og guider dig, der hvor du er og opmuntre dig til at gøre det behageligt og omsorgsfuldt for dig selv.