RESTORATIVE SOUNDSCAPE CEREMONY

GUIDET AF DITTE BRÆNDGAARD OG KLAUS LÖHRER
STED: Salig yoga, Masnedøgade 20, 2 sal, 2100 København Ø

Kom til en kombination af en ceremoniel lydrejse og luksus restorativ yoga, hvor du bliver guidet ind i behagelige understøttede yogastillinger så du kan tage på rejse i et lydunivers skabt i nuet og til den intention du kommer med.

Under lydrejsen giver vi dig mulighed for at komme godt ned i kroppen og rundt i forskellige dele af din underbevidsthed, som du får mulighed for at udforske nærmere i trygge rammer. Her kan du opnå en større klarhed og heale nogle af de dele af dig selv, som du sandsynligvis ikke er i kontakt med i din hverdag, men som har stor indflydelse på dit liv generelt.

De restorative yogastillinger støtter denne lydrejse, hjælper dig til en dybere kropslig afspændthed og stimulerer forskellige dele af dit energisystem. Du guides til optimalt understøttede stillinger, svøbt i puder og tæpper, så kroppen oplever en ubesværet komfort og du kan ligge helt afslappet i længere tid ad gangen.

Vi forbereder os til lydrejsen, ved at sætte en intention og komme tilstede i nuet.

Alle er velkomne, ingen forudsætning er påkrævet, blot du er åben for hvor lydrejsen kan bringe dig hen og hvad den kan bringe dig af visdom om dig selv og livet.

Nye datoer kommer snart

OM DITTE BRÆNDGAARD

Ditte er indehaver af Yoga BØFLEN, hvor hun dagligt hjælper mennesker med at genforene sig med kroppen og genopbygge ressoucer, efter stres, angst, chok og traumer, gennem restorativ yoga og restorativ terapi.

Hun er traumeinformeret kropsbehandler, yoga instruktør og Earth Wisdom Guide.

Ditte har mange års erfaring med meditation, yoga og afholdelse af ceremonielle Earth Wisdom Cirkler.

Hun holder et omsorgsfuldt og trygt rum, støtter og guider dig, der hvor du er og opmuntre dig til at gøre det behageligt og omsorgsfuldt for dig selv.

OM KLAUS LÖHRER

KLAUS LÖHRER er tidligere professionel turnerende musiker på større scener og spillesteder.

Derudover har han masser af terapeutisk og spirituel erfaring i bagagen – dels i form af egene terapiforløb, en lang skoling indenfor Buddhisme og meditation, samt en uddannelse i åndedrættets forløsende virkninger

Han smelter nu disse erfaringer sammen med sine musikalske rødder i form af musik og lyd til yoga, meditation, ceremonier og lydrejser. 

Lyt til Klaus musik her: BREATHING SOUNDSCAPE

ALT DET PRAKTISKE

STED
Workshoppen foregår i SALIG yoga
Masnedøgade 20, 2 sal. 2100 København Ø.

Tæt på Metroen – Poul Henningsens Plads. God mulighed for parkering og gratis om søndagen

UDSTYR
Alt udstyr du skal bruge er i lokalet. Medbringe egen flaske vand. 

Kom i tøj du kan bevæge dig i og tag evt. et par ekstra varme sokker med.

KONTAKT
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ditte på telf: 4070 9969

DET MED SMÅT
Bliver du forhindret refunderes beløbet ikke og det er ikke muligt at flytte til en anden dag, du må dog gerne give din billet til en anden.