OM YOGA BØFLEN

RO I KROPPEN – OVERSKUD I LIVET

A’ HVA’ FOR EN BØFFEL? 

Yoga BØFLEN blev navnet til min forretning i 2015. Og du undrer dig nok over hvad bøfler har med yoga at gøre;-)

I min træning i den indianske tradition “The Delicate Lodge”, går jeg under medicin navnet Sweet Buffalo.

Indenfor denne tradition har alle dyr, planter, sten osv. særlige kvaliteter og ved at tage et navn hvori eks. et dyr indgår, kalder man kvaliteten af dyret ind i sin bevidsthed og ind i sit indre.

For mig betyder Bøflen jordforbindelse og kropsbevidsthed. Den minder mig om, at kroppen er det sted jeg kan opleve livet fra, samt sanse, føle og mærke hvad der er sandt for mig.

Jeg beholdt bøflen i mit forretningsnavn, fordi kvaliteten af bøflen; Nemlig begge ben plantet i dette nu, tyngden og jordforbindelsen, har alt at gøre med at læne sig ind i et restorativt felt.

MIN REJSE

Frøet til min egen rejse, tror jeg altid har ligget i det skjulte. At der altid har boet et længsel i mig, for at gro ind i mit større potentiale og et liv i større helhed og overenstemmelse med en grundlæggende naturlig bevidsthed.  

For ca. 10 år siden kulminerede længslen i form af, at intet i livet gik som forventet.

Det vagte både stor ensomhed, håbløshed, uro, skamfuldhed og en følelse af at være dybt på afveje i mig selv og i livet.

Jeg påbegyndte et langsommeligt arbejde, der roligt skabte mere fortrolighed med min krops styrke og naturlige kraft, men også med de overlevelsesmekanismer der spændte ben for mig.

Der voksede en forståelse og erfaring for, at vores biologiske mekanisme er foranderlig og at det er mulgit at lære kroppens hukommelse noget nyt.  

 

DITTE BRÆNDGAARD

DITTE BRÆNDGAARD

Indehaver af Yoga BØFLEN

  • Cand.Merc.HRM fra CBS 2009
  • Vinyasa Yoga instruktør + Bare Bone Basic v/Reflection Yoga (2014)
  • Restorativ yoga Udd. v/Niyama (2018)
  • Træning i Earth Wisdom – indiansk livsfilosofi. (The Delicate Lodge) (2011 – 2016)
  • Introduktion til Traumeterapi v/ Jesper Westmark (2018)
  • Traumeinformeret Meditation v/ Jesper Westmark (2016-2020)
  • Smart body, Smart mind v/ Irene Lyon (2020)

Jeg er det man kalder en traumeinformeret kropsbehandler og yoga instruktør. Det vil sige, at jeg selv arbejder vedvarende med at forløse skjult stress, ophobet kemi og energi i kroppen fra overvældende hændelser i livet, gennem udbygning af kropsbevidsthed og et sundt reguleret nervesystem.

Min motivation for at gå ind i dette felt, har været min egen længsel efter et liv, så få omkring mig repræsenterede – det skabte en årrække med stor følelse af ensomhed, tab og at fjerne mig fra mig selv.

Min mission er at inspirerer dig til nænsom og kærlig restitution og gen-balancering af et dis-reguleret autonomt nervesystem. 

Min intension er altid, at holde et trygt rum for dig, hvor du føler dig omsorgsfuldt mødt og respekterert uanset hvor du er.

Jeg har fokus på din helhedsoplevelse af krop og sind, her og nu. Jeg ønsker at give dig en nærværende oplevelse med dig selv og din krop gennem restorativ yoga, berøring, dialog og neurosensoriske øvelser.

Det er vigtigt for at healing kan indtræffe, at dine behov respekteres, at tingene tages i dit eget tempo, det støtter jeg dig i, samtidig med at jeg altid opfordre dig til, at træde ind i din egen selv-autoritet og mærke efter hvad der er sandt for dig,

Ingen kan gå din vej, kun du kan mærke din vej og gå den. Jeg går gerne ved din side.