Restorativ Terapi

RO I KROP OG SIND

90 min. 1:1 RESTORATIV TERAPI

TIL DIG DER GERNE VIL:

🌸 Opnå en dybere ro og afspændthed i kroppen og i dit liv.

🌸 Ud af hovedet og ned i kroppen og få kontakt med dine dyberelæggende intuition, frem for at regne den ud.

🌸 Mestre kunsten at danse med dit nervesystem, skabe overskud og opbygge dine ressourcer.

🌸 Genvinde en tilstand af tryghed og tillid i din egen krop, efter en presset periode eller overvældende hændelser.

🌸 Afstresse et nervesystem, der konstant er aktivt pga. kroniske smerter eller en periode med svære fysiske eller mentale healings processer.

🌸 Have en tidslomme med dig og din krop i fokus, hvor du bare kan modtage, genoplade og komme tilstede med dig selv i nuet.

Hvad er 1:1 restorativ terapi?

Oplever du stress, underliggende uro, spændinger og følelsesmæssig ustabilitet, kan det være et klart tegn på, at du i længere tid har overhørt kroppens signaler og egne grænser eller måske har du aldrig lært at lytte til dig selv og tage kroppen signaler seriøst.

Det er der en god grund til, for mange af os er opdraget med, at vi skal præstere for at være noget eller opnå noget.

I denne behandling øver du dig i det modsatte; at læne dig ind i alt det du allerede er og først og fremmest lytte til din krop og være noget for dig selv.

Behandlingen arbejder på det dybe plan af dit autonome nervesystem, som står for alle de processer i kroppen du ikke tænker over.

Jeg hjælper dig med finde vej til en mere  bevidst tilstand af ro og afspændthed og lærer dig samtidig hvordan du arbejder MED dit nervesystem, frem for imod det – noget du kan bruge i din dagligdag.

 

Hvorfor 1:1 restorativ terapi?

Restitution er helt enkelt det, der naturligt sker af opbygning og reparation af krop og sind om natten når du sover eller når du er i dyb hvile.

Restorativ terapi foregår på et dybere og mere bevidst plan, der virker terapeutist på krop og sind. Måske har du oplevelser med dig fra dit liv, som har sat spor i din krops reaktionsmønstre og som hæmmer dig i hverdagen.

Restorativ tereapi handler om, at støtte sind og krop til at slippe ophobede følelser og energi, så der bliver endnu mere plads til at du kan tage livet ind i nydelsesfulde åndedrag.

Restitution i denne kontekst rækker ud over nattens søvn og langt ind i dit vågne liv.

Et trygt rum for dig

I det restorative rum er der intet, der skal fikses eller ordnes, du er velkommen som du er.

Der er altid en rigtig god grund til den tilstand du oplever i krop og sind.

Jeg ved fra mig selv og dem jeg hjælper, at restitution og at genvinde en fortrolighed med kroppen, opstår bedst og mest effektivt under trygge og rummelige rammer.

Det giver mulighed for nysgerrigt og i eget tempo, at udforsker det der opstår i kroppen og opnå dine egne indsigter.

Behandlingen består af tre elementer

Støttende hvilestillinger:

Din krop bliver støttet med puder og svøbt i tæpper i hvile stillinger, der blidt stimulerer og beroliger hele eller dele af kroppen, for dybere afspænding og ro.

Blid berøring:

Du bliver mødt og holdt af nænsomme og omsorgsfulde hænder, der hjælper kroppen med at slippe stress-hormoner og berolige  nervesystemet.

Neurosensoriske øvelser:

Jeg guider dig i små nærværs øvelser, der forbinder din mere udviklede del af din hjerne med det du i nuet sanser og oplever i kroppen. 

Øvelserne stimulerer et flow mellem sanser, følelser, tænkning, indre bevægelse og visualisering, der integrerer en bevidst helhedsoplevelse af din krop og nervesystem.

“Jeg har det fantastisk efter jeg har set Ditte.

I en blanding af kropsøvelser og samtale fik jeg kontakt med følelser som lå under overfladen, som havde behov for at komme ud.

Jeg føler fornyet styrke med en ro og balance nu, mere end jeg har haft i flere måneder.”

Caecilie Liv Carlsen

“Ditte har virkelig hjulpet mig med at finde ro og tryghed via den restorative terapi, i et længere sygdoms- og udredningsforløb.

Hun rummer det hele og giver mig plads, tryghed og sikkerhed til, at kunne trække vejret, mærke og tro på, at min krop vil fungere igen – for det vil den.”

Simone Stella Hansen

DET PRAKTISKE

SESSIONENS LÆNGDE ER 90 MIN. PRIS: 875,- 

Book en tid i kalenderen ovenover. Kan du ikke finde tider der passer, så kontakt mig på 40709969 eller info@yogaboflen.dk

BETALING
Betalingen sker sammen med tidsbestilling.

Tidsbestilling og betaling er bindende, dog kan du ændre eller aflyse din tid op til 36 timer før vores aftale og få pengene retur.

AFLYSNING
Ved aflysning eller ændring af din tid, når der er mindre end 36 timer til vores aftale, gives der ingen refusion, uanset hvad årsagen må være. Du er mere end velkommen til, at forære eller sælge din tid til en anden.

TØJ
Alt udstyr har jeg klar til dig, du skal bare komme i behageligt tøj, der ikke generer eller strammer.

Der er mulighed for omklædning.

Adresse for behandling

Du finder mig i SALIG Yoga og Behandlerfællesskab

Masnedøgade 20, 2. sal
2100 København Ø

Det ligger tæt på Metroen; Hans Knudsens Plads  

Der er gode muligheder for parkering.