YOGA

DER GENOPBYGGER KROPPEN

3-TIMERS RESTORATIV AFSPÆNDING

Disse workshops er for dig der gerne vil næres gennem dyb afspænding og ro. Hvor vi kultivere en væren og tilladelse af alt hvad der er og komme i kontakt med kroppens natur.

STED: SALIG yoga, Masnedøgade 20, 2100 København Ø

Restorativ afspænding er en enestående blid praksis for dit autonome nervesystem, der styrer din stress/hvile tilstande i kroppen. 

I den moderne verden vi lever i, hvor tempoet ofte er højt, kan kroppens naturlige flow mellem hvile og aktivitet have svært ved at følge med.

Vi støtter og svøber kroppen med puder og tæpper, så du føler sig tryg og holdt og giver sanserne en pause fra sociale stimuli og ydre forstyrrelser, så kroppen kan finde tilbage til en naturlig rytme og kan slippe ophobet energi og stress.

De 3-timers restorative sessions vil være bygget op omkring forskellige temaer fra Earth Wisdom, der åbner hjertet og ære kroppen.

LÆS MERE OM DEN ENKELTE 3-TIMERS SESSION, TILMELDING OG PRIS HERUNDER 👇👇👇

INGEN EVENTS PLANLAGT LIGE NU

Gongen siges at være lyden af universet. Når gongen spilles, skabes der en lyd med dybe vibrationer, som kan løsne fysiske, følelsesmæssige, energetiske og mentale spændinger.
Dette kan give dig en meget dyb afspænding.

Alle har deres egen oplevelse af at modtage et GONG bad. Nogle oplever, at have det som en fisk i vandet, mens andre oplever, at det kan være en meget stærk oplevelse, at blive gongbadet, da oplevelsen kan fremkalde energi og følelser holdt i underbevidstheden, som kommer op til overfladen for at blive forløst.

I denne session, handler det ikke om at løse de fysiske-, følelsesmæssige-, energetiske- eller mentale ubalancer som viser sig, men at støtte kroppen i dens healing, rumme det der opstår, uden at du dømmer det.

Jo mere overgivelse, jo lettere er det at lade de afspændende stillinger samt GONG’ens vibrationer gøre arbejdet for dig, så du kan fyldes med fornyet energi.

Intet kan sammenlignes med gongens evne til at skabe lyd, der bringer os til en tilstand af harmoni.

OM SESSIONEN
Du guides ind i de restorative stillinger og får hjælp til at støtte din krop op, så stillingen er mest afspændende og behagelige for dig.

Undervejs får du redskaber til at berolige krop og sind gennem kontakt med underlaget, tyngde på kroppen og åndedrættet. Du vil benytte simple mantraer/intentioner til at opbygge en anerkendende og rummelig relation til din krop, som er første skridt til at forløse ubalancer i kroppen.

GENNEM SESSIONEN FÅR DU:
💧 Introduktion til de restorative principper.
💧 Forskellige restorative stillinger og tid til individuel tilpasning
💧 GONG og lyd healing, som vi bygger langsomt op, så du vænner dig roligt til vibrationen

DET ER DIN TID OG DIT RUM
Der arbejdes i denne klasse ud fra princippet; du er din egen autoritet! Det betyder at din krop bliver din primære guide til at vise dig, hvordan du ligger bedst, så underlaget støtter dig optimalt og hvis en stilling ikke dur for dig, er du altid velkommen til at finde en anden. Lige som du også er velkommen til at ligge lige så længe du har lyst, hvis du har fundet en stilling kroppen smelter i. Det handler om afspænding, komfort og dybde.

Mette og Ditte holder rummet gennem kærlig støtte, GONG og en rolig stemning.

Der er plads til maks. 8 deltagere for et trygt rum og masser af tid til den enkelte.

TILMELDING
Du tilmelder dig ved at skrive til Ditte på sms: 40 70 99 69 eller mail: info@yogaboflen.dk

PRIS:
425 kr. pr. person.

Din plads er sikret ved overførsel til mobile pay på:
40 70 99 69

OM METTE
Mette er Gongmester. Hendes gongrejse begyndte i 2017, hvor hun for første gang oplevede et gong-bad.

”Det var ikke kærlighed ved første gong! Mit første møde var meget intens og følelsesladet, der var en masse ting i mit system, der skulle vibreres på plads. Jeg ved, at gongen kan skabe store forandringer, og jeg glæder mig til at hjælpe dig på din rejse. Gongen har givet mig fornyet livsenergi, modet til at leve, fremfor for at overleve” – Mette

Mettes GONG er en Sound creation earth gong (og den er vild), og er som oftest den du kommer til at møde på denne oplevelsesrejse ind i dig selv.

DET MED SMÅT
Bliver du forhindret refunderes beløbet ikke og det er ikke muligt at flytte til en anden dag, du må dog gerne give din billet til en anden.

“Det er når der sker aller mindst,

at der sker aller mest”

Skab jordforbindelse

Liggende eller siddende afspænding. Den støtter dig til at mærke din fysiske krop, vægten af kroppen og tyngdekraften.

YOGA DER GENOPBYGGER OG BALANCERER

Kroppen har en helt naturlig evne til at balancere sig selv, slippe stress og genoprette ressourcer og livskraft.

Vi kan give den et skub i den rigtige retning med rette forståelse, støtte og nærvær.

Genopbyggende yoga, har fokus på at komme tilstede nu og her, sanse, mærke og fornemme kroppen, booste kroppens genoprettende evne til en naturlig regulering fra stress til hvile.

ONLINE FORLØB OVER 4 UGER

PUT DIG UD AF STRESS OG URO HJEMME HOS DIG SELV.

OPLEV FORDYBELSE OG RO GENNEM RESTORATIV KROPSAFSPÆNDING OG  NÆRVÆRS ØVELSER

VI MØDES I EN LUKKET ONLINE GRUPPE 4 MANDAGE
Mandag d. 18. Maj kl. 20-22
Mandag d. 25. Maj kl. 20-22
Mandag d. 1. Juni kl. 20-22
Mandag d. 8. Juni kl. 20-22

I dette forløb kombineres Restorativ yoga med nærværs øvelser, der støtter dig til at genforene dig med din krops naturlige intelligens og balance og hjælper til et mere naturligt flow mellem aktivitet og hvile.

Vi benytter støttede hvilestillinger, hvor vi bringer underlaget op til kroppen, med puder og tæpper, så du får en kropslig oplevelse af tryghed, støtte og af at blive holdt.

Deltagere oplever ofte at de støttede hvilestillinger, giver en følelse af at blive puttet. Selvom følelsen af at blive puttet, ikke er målet med stillingerne, er det en vigtig faktor, for at opnå den tryghed der skal til, for at du kan give dig hen til kroppens naturlige måde at skabe balance på.

PUT DIG i et nærværende kærligt ONLINE univers, med puder og tæpper, hjemme hos dig selv, for dyb ro og en større følelse af dig.

Vi tilgår krop og sind på en anderledes måde, hvor intet skal forsvares, laves om eller fikses. Du er i din selv-autoritet og må være her som du er og lytte til det der er sandt for dig.

Du kan lære at blive mere kærligt indre ledet, gennem øget kropsbevidsthed og træne en kærlig og rummelig nysgerrighed til det du mærker og det der opstår i dit indre, som reaktioner på relationen mellem dig og dine omgivelser.

LÆS MERE OM FORLØBET, DET ONLINE PRAKTISKE, TILMELDING OG PRIS HERUNDER 👇👇👇

LÆS MERE OM FORLØBET HER

FORLØBET INKLUDERER:
💖 4 ONLINE live undervisningsgange, med hver deres tema, der alle har til formål at skabe kontakt til din kropslige følte fornemmelse, øge kropsbevidstheden og øge robusthed og kapaciteten for din krops naturlige intelligens.

💖 5 lydfiler til at integrerer afstresning og restitution som en naturlig del af din hverdag.
– INTRODUKTION TIL DET AUTONOME NERVESYSTEM. Du modtager en lydfil der i introducerer dig til dit stres/hvile nervesystem, som er det vi arbejder med under afspændingerne.
– 20. MIN KROPSAFSPÆNDINGER TIL HVER SESSION. Du modtager en kropsafspænding efter hver session der støtter din praksis.

💖 Alle sessions optages på video og deles med dig efterfølgende til brug for din egen praksis.

Vi mødes i en lukket gruppe ONLINE via ZOOM og du guides hele vejen i reel tid – alt det kræver er, at du har et uforstyrret sted du kan være og masser af tæpper og puder.

Er du forhindret, bliver sekvensen optaget og sendt til dig efterfølgende.

TILMELDING
Du tilmelder dig ved at skrive til Ditte på sms: 40 70 99 69 eller mail: info@yogaboflen.dk

ONLINE FORLØBSPRIS: 575,-
Prisen er for hele forløbet inkl.: 4 undervisningsgange, optagelserne af hver session, 5 ekstra afspændings lydfiler.

RABAT:
Er du pensionist, sygemeldt, ledig eller studerende får du rabat. Din pris er så: 425,-

Efter tilmelding bekræfter du din plads med indbetaling på mobile pay: 40 70 99 69

Eller benyt konto nr.: 5470 0001719797

KONTAKT
Har du spørgsmål til forløbet eller ønsker du en afklarende samtale, så står jeg til rådighed for dig. Kontakt mig på: 40 70 99 69 eller mail: info@yogaboflen.dk

DET PRAKTISKE ONLINE
Du benytter det udstyr du allerede har i dit hjem og som er lige ved hånden til en god afspænding. Sekvenserne er tilrettelagt til, at du skal bruge et minimum af udstyr. Ingen grund til at investere i fancy puder, du kan komme langt med det du har.

Når du tilmelder dig, modtager du guide til at sætte dit eget restorative rum op og hvordan du logger på m.m.

ONLINE NÆRVÆR OG RESPEKT
For at vi bevarer en fællesskabsfølelse og engagement, ligesom når vi er fysisk tilstede i samme rum og for at give mig en mulighed for at sanse jer og guide jer bedst muligt, vil det hjælpe at du har kameraet tændt.

Kan du ikke få kameraet til at virke eller føler du det grænseoverskridende, så er du velkommen alligevel.

DET MED SMÅT
Bliver du forhindret i at deltage, refunderes beløbet ikke, du modtager optagelserne af sessionerne, så du kan praktisere alligevel.