YOGA

DER GENOPBYGGER KROPPEN

RESTORATIV YOGA WORKSHOP

3 timers Restorativ Yoga. 

DATOER i 2019:
3. november kl. 18-21,
24. november kl. 18-21,
22. december kl. 18-21.   
SALIG yoga, Masndøgade 20, 2100 København Ø

Restorativ yoga er en enestående blid yogaform, der skaber en bevidst og effektiv afspænding af krop og sind, beroliger og åbner kroppen så du kan vende hjem igen.

Workshoppen er for dig, der har brug for effektive metoder til dybere og mere effektiv afspænding af krop og sind.

LÆS MERE OM WORKSHOPPEN HER UNDER 👇👇👇

LÆS MERE OM WORKSHOPPEN HER

Det er helt naturligt efter længere tids pres, stress eller overvældende livssituationer, at opleve at være ved siden af sig selv og føle sig styret af bekymringstanker, negative følelser og fysiske spændinger eller smerte, til stor frustration.

Restorativ yoga er en enestående blid yogaform, der skaber en bevidst og effektiv afspænding af krop og sind og giver en kropslig oplevelse af meditation.

Vi undgår stræk og styrkekraft i stillingerne, ved at ophæve tyngdekraften og bringer underlaget op til kroppen, så kroppen føler sig støttet, holdt og omsorgsfuldt mødt.

Det skaber et optimalt miljø, hvor kroppen langsomt og i eget tempo åbner de dele i dets indre fysiske, følelsesmæssige og mentale legeme den har lukket i, gjort hårde, fortættet eller knyttet i selvbeskyttelse.

Den følelse der kan opstå når vi bliver dybt afspændte og kroppen åbner sig, er en følelse af at komme hjem til sig selv og en følelse af tryghed.

I denne proces er det altafgørende at du etablerer en kærlig, tryg og rummelig relation til kroppen som den er i nuet, uden at ville fikse eller have det på en anden måde.

Det kræver mod at være sammen med kroppen som den udtrykker sig fysisk, følelsesmæssigt og mentalt uden at ville ændre på noget, men istedet nærværende gå igennem det og se de holdninger der har skabt knuder i systemet. Lige på den anden side venter en følelse af genforening med dig selv.

OM WORKSHOPPEN
I denne workshop støttes du til at opbygge en anerkendende relation til din krop, som er første skridt til at bringe dig selv tilbage i helhed og balance. Helt praktisk benytter vi de restorative stillinger til fysisk, at vise kroppen anerkendelse, ved at svare an på kroppens signaler, på forskellige måder:

🌸Du får kendskab til enkle grund principper for en effektiv restorativ praksis

🌸Du lærer hvordan du giver din krop optimal støtte med puder og tæpper, for større afspænding.

🌸Du får værktøjer til, hvordan du kærligt og bevidst håndterer tanker, følelser og fysiske spændinger.

DET ER DIN TID OG DIT RUM

Jeg arbejder i denne workshop ud fra princippet – less is more!

Det betyder at din krop bliver din primære guide til at vise dig, hvilke stillinger den kalder på og har brug for.

Min rolle som underviser, vil være at understøtte din krop i samarbejde med dig, så stillingerne bliver så optimal som mulig.

Der vil ikke være nogen der blander sig i den måde du ligger på, det handler om at det skal føles behageligt og godt for din krop, pyt med hvordan det ser ud.

Der er heller ingen der her vil fortælle dig, hvornår du er færdig og skal videre til det næste eller at du lige skal blive lidt længere, det handler om at lære at lytte til, hvad din krop fortæller dig.

Der holdes et rum, hvor du kan følger din egen impuls og opleve empowerment på måtten.

Maks. 8 deltagere.

Pris: 350 kr, din plads er sikret ved overførsel til mobile pay på: 40 70 99 69. (Bliver du forhindret refunderes beløbet ikke)

Tilmelding på sms: 40 70 99 69

eller mail: info@yogaboflen.dk
Alt udstyr er i lokalet, du skal blot møde op i tøj du kan bevæge dig i.

YOGA DER GENOPBYGGER OG FORENER  

Kroppen har en helt naturlig evne til at balancere sig, restituere og genopbygge ressourcer og livskraft, hvis vi giver den lov og er tålmodige med den. Vi kan give den et skub i den rigtige retning med den rette yoga.

Med genopbyggende yoga, der har fokus på at komme tilstede nu, sanse, mærke og fornemme kroppen som den er, boostes kroppens genoprettende evne og nervesystemet balanceres.

“Det er når der sker aller mindst,

at der sker aller mest”