BEHANDLING

DER SÆTTER KROPPEN FRI

INDIVIDUEL KROPSAFSPÆNDING

En individuel kropsafspænding er tilpasset dig og dine behov.

Over tid kan kropsafspænding hjælpe dig til at:

🌸 Genskabe en tilstand af indre ro og forbundethed

🌸 Mindske stresstilstande i kroppen

🌸 Modvirke uro, anspændthed og angst

🌸 Genopbygge kroppens ressourcer og modvirke træthed og depression.

🌸 Give dig nye selv-indsigter på et kropsligt plan

Det er ren magi, uden hokus pokus og rigtig svært at forklare, men måske har du lyst til at opleve det?

Kroppens naturlige grundtilstand er en tilstand af afspændthed, fred og ro. En tilstand de fleste af os ikke tillader os selv at være i ret tit eller ret længe af gangen. Men du har behov for fred, ro og hvile for at sænke stresshormonerne adrenalin og cortisolen i kroppen.

Et balanceret kropssystem vender naturligt tilbage til en tilstand af hvile efter en endt aktivitet.

Denne evne til at vende tilbage til afspændthed, fred og ro, kan forstyrres, hvis du har været under længere tids pres og stress eller oplever følelsesmæssige overvældende situationer og udfordringer i dit liv.

I det tilfælde tror dit system, at der er noget der kræver din aktive handling og energi, også selv om der ikke er noget der kræves af dig, der hvor du er lige nu.

I en Individuel Kropsafspænding støttes kroppen til at hvile, så stresshormoner sænker sig og overskydende energi kan forløses fra systemet.

Her benyttes den passive yoga form; Restorativ yoga, hvor underlaget bringes op til kroppen og tyngdekraften ophæves, så kroppen kan føle sig støttet og holdt som den er.

Afspændingen hjælpes på vej, med blid berøring, rolige vug, tryk og strøg.

Mit fokus vil altid være, at du føler dig tryg og støttet under hele sessionen og sammen med dig, finder frem til din unikke måde at blive allermest afspændt på.

 

LÆS MERE OM SESSIONEN HERUNDER

LÆS MERE HER

PRAKTISK OM SESSIONEN

Helt praktisk bruger vi puder og tæpper til at bringe underlaget op til kroppen, så du ligger godt.

Udover at hver stilling har en positiv indvirkning på din krop, inviterer stillingerne dig til at mærke dig selv på nye måder og komme i kontakt med detaljer i kroppen du ellers ikke er opmærksom på.

Gennem sessionen vil jeg støtte dig i at lytte til din krop, så du anerkender det du mærker uden at du dømmer det som rigtigt eller forkert.

Sessionen varer i alt 90 min. Vi starter med en indledende samtale, hvor jeg fortæller dig om processen og du fortæller lidt om hvor du er lige nu og dine ønsker for din session.

Vi bruger god tid på at rette stillingerne så de passer til dig, med dine behov, udfordringer og begrænsninger.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig på 40709969.

DET PRAKTISKE

SESSIONENS LÆNGDE ER 90 MIN.

PRIS: 875,- 

KØB 3 gange, betal for 2: 1.750,-

BOOKING
Book en tid i kalenderen nedenfor, der kommer hele tiden nye tider så hold øje. Kan du ikke finde tider der passer, så kontakt mig på 40709969 eller info@yogaboflen.dk

BETALING
Betalingen sker ved tidsbestilling og er først din, når jeg har registeret din betaling.

Tidsbestilling og betaling er bindende, dog kan du ændre eller aflyse din tid op til 36 timer før vores aftale og få pengene retur.

Betaling sker på enten
Kontonummer: 5470 0001719797
Mobile pay: 40709969

AFLYSNING
Ved aflysning eller ændring af din tid, når der er mindre end 36 timer til vores aftale, gives der ingen refusion, uanset hvad årsagen må være. Du er mere end velkommen til, at forære eller sælge din tid til en anden.

STED
Behandlinger foregår i rolige lokaler på Østerbro. Masnedøgade 20, 2. sal, 2100 København Ø. (SALIG behandlerfællesskab) Der er gode muligheder for parkering.

TØJ
Alt udstyr har jeg klar til dig, du skal bare komme i behageligt tøj, der ikke generer eller strammer.

Der er mulighed for omklædning.

 

 

”Jeg har det fantastisk efter jeg har set Ditte og oplever en fornyet stærk livskraft nu, langt mere end jeg har haft i flere måneder…

I en blanding af kropsafspænding og samtale fik jeg kontakt med følelser, som lå under overfladen, der havde behov for at komme ud.

Jeg anbefaler Ditte på det kraftigste, i det hun formår at “holde” det som kommer op i sessionen og sammen med mig udforske, hvad det prøvede at fortælle mig om mig selv og mit liv.”

– Caecilie Liv Carlsen