YOGA & MEDITATION PÅ JOB

DER AFSPÆNDER SIND OG KROP

AFSPÆNDT KROP OG FOKUSERET SIND – MEDITATION OG YOGA PÅ ARBEJDSPLADSEN

Stress opstår i individet, men skal håndteres i fællesskab. Fælles for os alle er, at vi har et arbejdsmiljø, der påvirker os fysisk og mentalt. De faktorer på en arbejdsplads typisk påvirker os psykisk og fysisk er mængden af opgaver, de krav der stilles og de ressourcer der er til rådighed. Derudover er det ledelse og graden af selvbestemmelse, samarbejde, skærmarbejde, deadlines, indeklima og ergonomi.

Hvordan vores job påvirker os er dog helt individuelt.

Kontor yoga og meditation kan være dit middel til, at du kan have hele dig selv med på arbejde og hjem igen. Det er den lille pause til “eftermærkning” og opmærksomhed på balancen mellem aktivitet og væren eller balancen mellem tankeaktivitet og sansekrop.  

Det er her du sammen med dine kolleger kan slippe spændinger og løfte din kropsholdning, mærke roen og kontakten med dig selv – har du taget vare på dig idag?

At have en stille praksis sammen på arbejdspladsen, kan være guld værd i forbyggelsen af stress, da det giver tid og rum til reflektion og mulighed for at tale om, hvordan arbejdet påvirker os hver især og hvordan vi forebygger stress i fællesskab.

MEDITATION I FREDENSBORG KOMMUNE

“Ditte gav os en rigtig god introduktion til meditation som en metode til at forebygge stress. Folk havde lov til at være skeptiske og det gjorde, at alle kunne tage det i eget tempo.”

– Eva Meyle, Teamleder
Center for Ejendomme og Intern Service

SLIP STRESS OG SPÆNDINGER MED KONTOR YOGA

Kontor yoga klasserne er for alle, der gerne vil have mere bevidsthed på kroppen i løbet af arbejdsdagen og værktøjer til afspænding og forebyggelse af stress.

Kom som du er til kontor yoga! Mange der overvejer kontoryoga er bekymrede for om de kan finde ud af yoga, er smidige nok, fleksible nok eller på anden kan følge med.

Den yogastil jeg underviser i er blid, rolig og hensynstagende og har fokus på at at komme tilstede i kroppen med åndedræt og simpel bevægelse i flow, der beroliger nervesystemet og skaber ny balance.

Kontor yoga er specielt designet til spændingsfrigørelse af de dele af kroppen, der kan være anspændt ved computerarbejde eller andre ensidige gentagende bevægelser.

LÆS MERE OM KONTOR YOGA HER UNDER 👇👇👇

LÆS MERE OM KONTOR YOGA HER

På en kontor yoga time, vil vi typisk komme igennem hofter, ryg, skuldre, arme og nakke. Samtidig trænes et bevidst åndedræt, så  tankemylder slippes og der gøres plads til ro og nærvær.

Firmayoga kan ligge før, efter eller i arbejdstiden. Jeg kommer ud til jer og det eneste det kræver er:

  • Fast tidspunkt der passer jer
  • Mødelokale hvor der kan gøres nødvendig plads
  • Egen yogamåtte

Pris:

60 min. i jeres lokaler KR: 1.200,- 

Har I andre ønsker, kontakt mig for tilbud.

Inner Smile Meditation 25 min.

by YogaBøflen in English | Guidet meditation in SimCorp 24th of April 2020

FOKUS OG NÆRVÆR MED MEDITATION

Selvom meditation er en ældgammel spirituel praksis til at finde en dybere essens af væren eller sjælen eller gud, har den fundet vej ind i mange virksomheder i form af mindfullness og bevidste afstændinger, da det er bevist at de former for praksis, er det mest effektive middel til at reducere stresshormonet cortisol.

Kontor meditation behøver på ingen måde at være spirituel, det har alt af gøre med at være tilstede her og nu.

Meditation træner koncentrationsevnen og fokusere opmærksomheden. Den gør dig mere bevidst om dig selv og relationen med dine omgivelser.

Når jeg guider meditationer på arbejdspladser, er det med fokus på at sanse og fornemme gennem kroppen og at være åben for det der møder opmærksomheden. På den måde aktiveres den mere kreative og innovative del af hjernen, så du kan se nye muligheder.

LÆS MERE OM KONTOR MEDITATION HER UNDER 👇👇👇

LÆS MERE OM KONTOR MEDITATION HER

Meditation på kontoret foregår i jeres egne lokaler og vi sidder på stole.

Har I aldrig prøvet meditation før, anbefales det at starte forløbet med en introduktion til meditation.

Jeg møder op på arbejdspladsen og guider meditationen så alle kan være med. 

Meditation kan ligge i arbejdstiden, før eller efter. Jeg kommer ud til jer og det eneste det kræver er:

  • Fast tidspunkt der passer jer
  • Mødelokale med stole

Pris:

30-45 min. i jeres lokaler eks. ugentligt: KR: 850,- pr. session

DET ER NU OGSÅ MULIGT AT FÅ GUIDET MEDITATION UD TIL MEDARBEJDERNE ONLINE VIA ZOOM.

Jeg laver gerne et tilbud der passer til jeres behov.